Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak? İşte son gelişmeler

AK Parti’nin Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte yaşanan son gelişmeler

AK Parti’nin Kocaeli ilçe

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Tahir Büyükakın ismi 7 Ocak Pazar günü ilan edilmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın adaylığının kesinleşmesinin ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Ancak süreç beklenenden bir hayli uzun sürdü.

KULİSLERE DÜŞMÜŞTÜ

Geçtiğimiz haftanın başında, AK Parti’nin Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının bulunduğu listenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulduğu bilgisi kulislere düşmüştü.

CUMARTESİ ADAY TANITIM YAPACAKLARDI

Listenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne gitmesinin ardından AK Parti’de bir hazırlık başlamıştı. Kocaeli Kongre Merkezinde cumartesi yani bugün için bir aday tanıtım programının düzenleneceği, İl Teşkilatının bu yönde bir çalışma içine girdiği ifade ediliyordu. Ancak bu hazırlık birkaç gün önce iptal edildi. Adayların açıklanması bu hafta sonunda da gerçekleşmeyeceği ortaya çıktı.

SALI GÜNÜ ANKARA’DA

Son bilgi ise Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının Salı günü Ankara’da gerçekleşecek programda ilan edileceği şeklinde. AK Parti’nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları, Salı günü Ankara’da açıklandıktan Kocaeli’de de aday tanıtım programlarının gerçekleşeceği ifade ediliyor. Bakalım AK Parti Salı günü Ankara’da hangi isimleri ilan edecek?