Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 günlük kabus sonunda bitti! Kayıp çocuk Müge Anlı’da bulundu

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu hafta da heyecan ve gerilim dolu anlar yaşandı. Son canlı yayında 8 gündür kayıp olan çocuk, Müge Anlı ekibi ve izleyicilerin desteğiyle sağ salim bulundu.

ATV ekranlarında hafta içi

Hafta içi her gün milyonlarca izleyicinin meraklı bir şekilde takip ettiği, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hem hafta boyunca yapmış olduğu yayınlarla hem de son bölümü ile yine gündem yaratan olayları masaya yatırdı.

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan programda, Müge Anlı ve ekibi, kayıpların izini sürmeye ve faili meçhul cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. İşte son bölümde yaşananlar ve canlı yayın detayları.

BİR KAYIP VAKASI ÇÖZÜLDÜ

Programın son bölümünde, 8 gün önce kaybolan 15 yaşındaki bir çocuğun bulunması, izleyicileri duygusal anlar yaşattı. Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmaları sonucu, genç çocuk ailesine kavuştu.

Arabesk müziğe olan tutkusu ile bilinen Kaan, sosyal medya üzerinden tanıştığı ve büyük bir aşk beslediği Farah Zeynep Abdullah’ı bulmak için İstanbul’a geldiğini ifade etti. 8 gündür kayıp olan Kaan sonunda bulundu. Anne Gamze Hanım’a verilen müjdeli haber, stüdyoda gözyaşlarına neden oldu. Müge Anlı’ya minnettarlıklarını ifade eden aile, mutlu sona ulaşmanın sevincini yaşadı.

KAYIP KADIN HALA ARANIYOR

Diğer yandan, 52 yaşındaki Nuran Şahin’in kayboluşu da programda ele alındı. Nuran Hanım’ın o gün görüştüğü arkadaşı Zeynep Hanım, Nuran’ın Gökmen Kaya ile telefonda konuştuğunu ve ardından evden ayrıldığını ifade etti.

Müge Anlı’nın sorduğu sorular ve ortaya çıkan şüpheli detaylar, izleyicilerde merak uyandırdı. Sinem Hanım, annesinin Gökmen ile kaçtığını düşünmediğini, Mustafa Bey ise emniyetten aldığı bilgilere dayanarak karısının kaçırıldığını ya da öldürüldüğünü düşünmediğini ifade etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor ve kayıp dosyalarını aydınlatma misyonunu sürdürüyor. Programın canlı yayınını her sabah saat 10.00’da ATV’den izleyebilirsiniz. İzleyiciler tarafından büyük ilgi görmeye devam eden programın kaçırdığınız bölümlerine ise ATV’nin Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye’nin yerli yapımı “Kimler
Sıradaki Haber Serenay Sarıkaya’nın büyüsü Netflix’te de tuttu: “Kimler Geldi Kimler Geçti” rekor kırdı!