Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7 Mayıs Bu Akşam Bahar Dizisi Var Mı? Bahar 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Bu Akşam Yok Mu? Show TV Bahar Yeni Bölüm Ne Zaman?

7 Mayıs Salı gününün gelişiyle gözler Bahar dizisine çevrildi. Demet Evgar’ın Bahar rolüyle harikalar yarattığı Bahar dizisinin yeni bölümü beklenmeye başladı. Peki, 7 Mayıs Salı Bahar yeni bölüm var mı? Bahar dizisi bu hafta yok mu? İşte yanıtı..

7 Mayıs Salı gününün

Her hafta salı günleri ekrana gelen Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yeni bölüm beklenmeye başladı. 7 Mayıs Salı gününün gelişiyle gözler Bahar 12. bölüme çevrildi. Başrollerini Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Bahar yeni bölüm ne zaman sorgulandı. Ekran başındaki izleyiciler 7 Mayıs Salı Bahar yeni bölüm var mı, bugün Bahar dizisi var mı sorularına yanıt aradı. Peki, Bahar dizisi fragman 12 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar dizisi bu hafta yok mu? İşte 7 Mayıs Show TV yayın akışı..

7 MAYIS BU AKŞAM BAHAR DİZİSİ VAR MI?

7 Mayıs Salı günü Bahar dizisi ekrana gelmeyecek. Salı günleri yayınlanan Bahar dizisinin 11. bölümü 30 Nisan Salı akşamı ekrana geldi. 7 Mayıs Salı gününün gelişiyle Bahar 12. bölümün yetişmediği için yayına girmeyeceği söylendi. Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Show TV’nin rekortmen yapımı Bahar 12. bölüm 14 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek.

BAHAR DİZİSİ SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

SHOW TV YAYIN AKIŞI 7 MAYIS

08:00 Bu Sabah
10:00 Güzel Günler
12:30 Aslı Hünel İle Gelin Evi
15:00 Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
18:45 Show Ana Haber
20:00 Bahar
00:15 Sandık Kokusu
03:15 Kızılcık Şerbeti
05:30 Aziz