Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 yaşındaki genç o ünlü ile sevgili olduğunu iddia etti!

15 yaşındaki Kaan Çam isimli genç kendini ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sevgili sandığı öğrenildi. Olay Müge Anlı’da konu olarak işlendi. İşte detaylar…

15 yaşındaki  Kaan

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllar durgunluk veren bir olay işlenmeye başladı. Programa katılan aile, 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam’ın evden kaçtığını söyleyerek yardım istedi. Aranan Çam’ın kendisini Farah Zeynep Abdullah ile sevgili zannettiği ve her yerde onu aradığı öğrenildi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH’I GÖSTERDİ

Oğullarının Müslüm Gürses hayranı olduğunu söyleyen aile, sanatçıya benzemek için de saçını keserek kendisine bıyık yaptığını söyledi. 8 gündür aranan Kaan Çam’ın sevgilisini bulmak için Bursa’dan İstanbul’a geldiği öğrenildi. Kaan’ı gören bir görgü tanığı canlı yayına bağlanarak çocuğun Nişantaşı, Şişli ve Beşiktaş bölgelerinde gezerek kendisini oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın sevgilisi olarak tanıttığını belirtti. Kaan’ın akıl sağlığından şüphe ettiğini belirten görgü tanığı “Sakalını beyaza boyamış, bize Farah Zeynep Abdullah’ı gösterince kamera şakası yaptığını zannettik. ‘Kız arkadaşım buralardan geçmiş’ dedi” ifadelerini kullandı. Sokaklarda gezerek Farah Zeynep Abdullah’ı arayan Kaan bulundu.

BERGEN FİLMİNEN ETKİLENMİŞ

Canlı yayında Farah Zeynep Abdullah’a seslenen Müge Anlı, “Sanırım Farah’ın oynadığı Bergen filminden etkilenmiş. Çok dikkatli ol” uyarısında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye'de 6-12 Mayıs haftasında
Sıradaki Haber Netflix Türkiye’de yerli komedi rüzgarı: Ölümlü Dünya 2 tahtını kimseye bırakmıyor!