Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

07/04/2024 Kocaeli’de vefat edenler

07/04/2024 Kocaeli’de vefat edenler…

07/04/2024 Kocaeli'de vefat edenler...

Hakkı Tırpanlar vefat etti

İzmit Orhan Mahallesi Durmaz Sokak adresinde ikamet eden PETKİM emeklisi Hakkı Tırpanlar (86) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Hakkı Tırpanlar’ın cenazesi Topçular Ulu Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.
Emine Toy vefat etti

İzmit Yeşilova Mahallesi Düzey Sokak adresinde ikamet eden serbest meslekten emekli Nurettettin Toy’un eşi Emine Toy (64) vefat etti. Ev hanımı ve 4 çocuk annesi olan Emine Toy’un cenazesi Kandıra KırkarmutHatipler Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kırkarmut Mezarlığında toprağa verildi.

Harun Ormancı vefat etti

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı adresinde ikamet eden İzmit’in eski esnaflarından olan çimento ve kereste bayisi Harun Ormancı (94) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Harun Ormancı’nın cenazesi Mehmet Ali Paşa Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

Ahmet Elduran vefat etti

İzmit Hacı Hızır Mahallesi Tüfekçibayırı Sokak adresinde ikamet eden serbest meslekten emekli Ahmet Elduran (74) beyin tümörü nedeniyle vefat etti. Evli ve 7 çocuk babası olan Ahmet Elduran’ın cenazesi Arapzade Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Mayıs 2024 tarihinde Kocaeli'de
Sıradaki Haber 11 Mayıs 2024 Kocaeli vefat listesi