Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

05/05/2024 Kocaeli’de vefat edenler

05/05/2024 Kocaeli’de vefat edenler…

05/05/2024 Kocaeli'de vefat edenler...

Hatice Tatlı vefat etti

Gölcük Piyalepaşa Mahallesi 626. Sokak adresinde ikamet eden Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli Ahmet Tatlı’nın eşi Hatice Tatlı (74) böbrek ve solunum yetmezliği nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 5 çocuk annesi olan Hatice Tatlı’nın cenazesi Sanayi Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.

Kadir Yıldız vefat etti

Kartepe Maşukiye Mahallesi Zerdali Sokak adresinde ikamet eden emekli terzi Kadir Yıldız (85) vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Kadir Yıldız’ın cenazesi Maşukiye Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Acısu Yavuz Sultan Selim Mezarlığında toprağa verildi.

Kemal Oruç vefat etti

İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Şemi Ergin Caddesi adresinde ikamet eden SEKA emeklisi Kemal Oruç (67) karaciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kemal Oruç’un cenazesi Alikahya Fatih Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Fatih Mezarlığında toprağa verildi.

Ümmiye Özçelik vefat etti

İzmit Kadıköy Mahallesi Okur Sokak adresinde ikamet eden SEKA emeklisi merhum Ruşit Özçelik’in eşi Ümmiye Özçelik (87) organ yetmezliği nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 4 çocuk annesi olan Ümmiye Özçelik’in cenazesi Kadıköy Yeşil Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.