Gelinim Mutfakta Maraş Sarması Tarifi 2 Mayıs | Maraş Sarması Nasıl Yapılır?
Ev hanımlarının gözde programı Gelinim Mutfakta 1615. bölüm yemeği Maraş Sarması oldu. 2 Mayıs Cuma günü haftanın final yemeğini 4 kayınvalide için hazırlayan 4 gelin yarışa başladı. Peki, günün tatlısı Maraş Sarması nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Maraş Sarması tarifi..
2 Mayıs Cuma günü ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yıldız yapımı yayınlandı. 4 gelini tezgah başına geçiren Gelinim Mutfakta programında hafta finalinde Maraş Sarması yapan gelinler final yemeği için kolları sıvadı. Aslı Hünel günün yemeğinin malzemelerini tek tek sıraladı. Peki, Maraş Sarması nasıl yapılır? İşte 2 Mayıs Cuma günü gelinleri tezgah başına geçiren Gelinim Mutfakta Maraş Sarması tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA MARAŞ SARMASI TARİFİ
- 10 adet baklavalık yufka
- 200 gram kıyılmış ceviz
- 4 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
- 1 su bardağı toz şeker
- 1,5 su bardağı su

MARAŞ SARMASI NASIL YAPILIR?
Gelinim Mutfakta Maraş sarması için yufkalardan birini serip üzerine tereyağı sürün. Yufkanın geniş tarafını ince oklavayla çevirip kalan kısmına ceviz serpin. Oklavayla yufkanın tamamını sarıp iki tarafından büzün. Ortasından oklavayı çıkardığınız Maraş sarmasını ikiye kesin. Her parçayı gül şeklinde sarın. Hazır olan Maraş sarmalarını önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında 30 dakika boyunca güzelce pişirin. Şerbeti için toz şekeri ve suyu eritip sıcak tatlının üzerine gezdirin. Deneyenlere şimdiden afiyetler olsun..
ALES SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI : ALES Sınav Sonucu Nereden Bakılır? ÖSYM Giriş ALES SonuçYaşam
2 Mayıs Cuma Hutbesi Metni TAMAMI PDF: Diyanet İşleri Başkanlığı 2 Mayıs 2025 Hutbe KonusuYaşam
MÜGE ANLI CANLI 2 MAYIS | Müge Anlı'da Bugünkü Bölüm Neler Olacak? Müge Anlı'da Son Bölüm Ne Oldu?Televizyon