Vefalı çocuk Tayfun Aydoğan

Kocaelispor'da geçtiğimiz sezon yıldızlaşan, taraftarın çok sevdiği oyuncu Tayfun Aydoğan, Kocaelispor'u kaldığı otelde ziyaret etti. Aydoğan Kocaelispor'u ve Kocaelisporlu taraftarları çok özlediğini söyledi

Vefalı çocuk Tayfun Aydoğan

HAK ETTİK AMA OLMADI
Tayfun, sözlerine Adana Demirspor - Genk mücadelesini değerlendirerek başladı ve şu sözleri söyledi: Çok üzüldük. 120 dakika boyunca bölüm bölüm aksaklıklar olsa da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hak ettik, olmadı. Kaderde yokmuş, kısmet değilmiş diyelim. Ama verilen mücadeleyi tebrik etmek gerekiyor, çünkü bizim için zorlu bir süreçti. Lig maçları olsun, Avrupa olsun, sürekli yolculuklar derken takım iyice yorulmuştu. Onun dışında tüm takımı tebrik ediyorum.

Vefalı çocuk Tayfun Aydoğan - Resim : 1

MORAL VERMEK İÇİN GELDİM
1 gün sonra Kocaelispor'umuzun maçı oldu. İyi denk geldi. Benim de antrenmanım vardı. Antrenmandan sonra maça yetiştim. Takımı 90 dakika boyunca izledim ve arkadaşlarıma moral olsun diye yanlarında bulundum. Kocaelispor şu an yeni bir kadro, yeni bir oluşum içine. Takımın ilerleyen günlerde tamamen oturacağını, daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Takımda önemli isimler var ve inşallah Kocaelispor hak ettiği yere çıkacak.

ÇOK ÖZLEDİM
Kocaelispor'da çok güzel bir sezon geçirdim. Gönül isterdi devam edelim ama biliyorsunuz ki sözleşme şartları gereği tekrar dönmek zorunda kaldım. Burada da iyi giden bir süreç var. Evet forma şansı bulamıyorum, zorlanıyorum ama elimden geldiği kadar da zorluyorum. Önümde önemli isimler var ve işimin kolay olmadığının da farkındayım. Hatta onlardan da bir şeyler kapmaya da çalışıyorum açıkçası. İnşallah burada forma şansı bulurum. Şu an burada devam edeceğiz gibi görünüyor. Kocaelispor'u çok seviyorum, çok özledim. Süper Lig'i hak ediyorlar. Bir an önce orada olması gerekiyor. İnşallah hak ettiği yerde gelecek.