Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TURKCELL 30 YIL HEDİYE NASIL ALINIR? Turkcell 30 Yıl Kampanyası Nasıl Yapılır? Turkcell İkiye Katla Nasıl Yapılır? Turkcell 30. Yıl Hediyesi

Milyonlarca kullanıcısı bulunan GSM şirketlerinden Turkcell 30 yıl hediye uygulaması başladı. Türkiye’nin önde gelen mobil operatörlerinden Turkcell 30. yılını kutlamak için 30. yıl hediye uygulamasına start verdi. Abonelerine unutulmaz hediye sunan Turkcell kampanyası başladı. Peki, Turkcell 30 yıl hediye nasıl alınır? İşte yanıtı..

Milyonlarca kullanıcısı bulunan GSM

Turkcell 30 yıl hediye uygulaması gündeme geldi. Türkiye’nin en köklü firmalarından Turkcell kuruluş yıl dönümü milyonlarca vatandaşın gündemine girdi. Milyonlarca kullanıcısı olan GSM şirketlerinden Turkcell 30 yıl hediye kampanyası başladı. Abonelerine unutulmaz hediyeler sunan Turkcell ikiye katla hediyesi nasıl alınır merak konusu oldu. Peki, Turkcell 30 yıl hediye nasıl alınır? İşte Turkcell 30. yıl hediyesi..

TURKCELL 30 YIL HEDİYE NASIL ALINIR?

Turkcell 30. yıl hediye kampanyasına katılmak için cep telefonunuzun kısa mesaj ekranına gelin. “30YIL” yazıp 2222’ye SMS gönderen abonelerin mevcut paketlerindeki hakları ikiye katlanacak. Turkcell 30. yıl kampanyası ile internet, dakika ve SMS haklarınızı ikiye katlayabilirsiniz. Tüm Turkcell abonelerine açık olan 30 yıl 2222 kampanyası 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

TURKCELL 30. YIL İKİYE KATLA

Turkcell 30. yıl ikiye katla kampanyasından yararlanmak için SMS attıktan sonra paketinizin otomatik olarak ikiye katlanmasını bekleyebilirsiniz. 30YIL yazıp 2222’ye gönderen Turkcell abonelerine, “Turkcell den 30. Yıl Kampanyası Kampanya kapsamında bir ay geçerli olacak şekilde yurt içi her yöne 2000 DK, 1000 SMS, 25 GB hediyeleriniz hattınıza tanımlanmıştır. Tanımlanan tüm hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsiniz: https://dijital.li/kAa0x Güle güle kullanın” mesajı geldiğinde kampanyaya katılımınız sağlanmış oluyor.