Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sokağa Çıkma Yasağı 2024 SON DAKİKA: Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı BELLİ OLDU! 31 Aralık 2023 Yarın Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı?

31 Aralık Pazar yılbaşı gününe sayılı saat kala sokağa çıkma yasağı 2024 araştırmaları hızlandı. Yılbaşı günü gündem olan sokağa çıkma yasağı var mı yok mu kafa karışıklığı yaşayan vatandaşlar sorgulama yaptı. Peki, yarın sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık Pazar günü sokağa çıkma yasağı cezası ne? İşte merak edilen soruların yanıtları ve sokağa çıkma yasağı son dakika açıklaması..

31 Aralık Pazar yılbaşı

2023 yılının son gününe geldiğimiz bugünlerde sokağa çıkma yasağı araştırmaları hızlandı. Gündemin en çok sorgulanan madde başlığı yılbaşı sokağa çıkma yasağı 2024 gelişmesi oldu. Koronavirüs salgını döneminde aylarca eve tıkılan vatandaşlar 31 Aralık 2023 Pazar günü yani yılbaşı nedeniyle sokağa çıkamayacak mı merak etti. Önceki yıllarda uygulanan yılbaşında sokağa çıkma yasağı bu sene de uygulanacak mı merak konusu oldu. Peki, yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

31 ARALIK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 2023

31 Aralık sokağa çıkma yasağı 2023 araştırması yapan vatandaşlara son dakika bilgisi verildi. Milyonlarca vatandaşın kutlamalara hazırlandığı yılbaşı günü etkinlik ve programlar hazırlandı. Tüm bunlar planlanırken gündeme İstanbul sokağa çıkma yasağı 2023 detayı geldi. Milyonlarca vatandaşın eve kapanmasına neden olan koronavirüs salgını döneminde gündem olan sokağa çıkma cezası tekrar mı geldi merak edildi. Geçtiğimiz yıllarda yılbaşında uygulanan sokağa çıkma yasağı tekrar gündem oldu. Bu yıl pazar gününe denk gelen yılbaşı günü 31 Aralık Pazar gecesi sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağı soruldu. Merak edilen sokağa çıkma yasağı 2024 detayı geldi.

YARIN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

31 Aralık sokağa çıkma yasağı araştırması yapan milyonlarca vatandaş için hemen belirtelim ki öyle bir açıklama yok. 31 Aralık yani yarın sokağa çıkma yasağı var mı sorusunun yanıtı HAYIR. Önceki yıllarda uygulanan yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulaması bu yıl uygulanmayacak. Sokağa çıkma yasağı son dakika herhangi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz yıllarda salgın dönemi uygulanan yılbaşı sokağa çıkma yasağı ardından 2024 yılbaşı için yasak kararı alınmadı. Bu yıl pazar gününe denk gelen 31 Aralık günü 2024 yılbaşı gecesini doyasıya yaşayabilirsiniz.