Şeyma Subaşı, Bodrum'da görüldü

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra dünya turuna çıkan Şeyma Subaşı, Bodrum'da görüldü. Instagram'da 2.8 milyon takipçisi olan ve abonelik sisteminde yaklaşık 200 bin takipçisi bulunduğu tahmin edilen Subaşı, son olarak Bodrum'da çektiği fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Şeyma Subaşı, Bodrum'da görüldü

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programına katıldıktan sonra evlendiği Ilıcalı'dan 2020'de boşandı. Son olarak Bodrum'dan yaptığı paylaşım, kullanıcılar arasında büyük ilgi gördü. Boşanma sürecinde yüksek miktarda nafaka ve tazminat alan Subaşı, daha sonra dünya turuna çıkmıştı. Sosyal medyada aktif olan Subaşı'nın Instagram'da 2.8 milyon takipçisi bulunuyor. Ayrıca, ücret karşılığında abone olunabilen özel paylaşımlarını görebilen takipçi sayısının da 200 bin civarında olduğu iddia ediliyor.

ABONELERE ÖZEL PAYLAŞIMLAR

Subaşı’nın aylık 250 TL ödediği öğrenilen abonelerine transparan kıyafetine zoom yaparak yaptığı paylaşım, yeni tartışmaların başlamasına neden olmuştu. Abone sayısını artırmak için görsel şovlar yapan Subaşı’nın Bodrum paylaşımının altına ise sık sık Acun Ilıcalı ile ilgili yorumlar geldiği görüldü.

Kaynak: İHA