Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEDAŞ’tan işçilere komik teklif… Bakın ne kadar teklif etti!

SEDAŞ’ta 5 aydır devam eden TİS görüşmelerinde sonuç alınamadı. İşçilerin eyleme çıkması sonrasında SEDAŞ 171 TL teklif verdi.

SEDAŞ’ta 5 aydır devam

5 aydır devam eden TİS görüşmelerinde sonuç alınamaması sonras işçiler eyleme çıkmıştı. TES İş Sendikası’nın ücret zammı teklifine karşılık sessiz kalan SEDAŞ gerçekleştirilen eylem sonrası yaptığı teklif ile işçilerin daha fazla tepkisini çekti.

6 AY

TES İş Sendikası, SEDAŞ işçisi için ilk 6 ay yevmilere 1000 lira artı yüzde 50 zam talep etmişti. Sendika kontrolünde aralıklarla işçilerin eylemi devam ederken Tes-İş Sendikası ile işveren arasında bir görüşme daha gerçekleştirildi.

840 TL

İşte bu görüşmede işveren de ücret teklifini masaya getirdi. Buna göre işveren, SEDAŞ işçisinin 669 TL olan yevmiyesinin üzerine 171 TL artış yani ilk altı ay için 840 TL teklif etti.

PAZARTESİ DEVAM EDECEK

Sendika temsilcileri ve işçiler ise verilen teklifi düşük bularak kabul etmedi. 13 Mayıs Pazartesi günü Adapazarı Sedaş Genel Müdürlüğü’nde Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Özil’in katılımıyla görüşmelere devam edilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elazığ'ın Yedigöze ilçesinde deprem daha
Sıradaki Haber Elazığ’da art arda depremler!