Saçını boyatan kadının isyanı olay yarattı! 'Cinsellikte tanımıyor' dedi, intihara meyletti! Esra Ezmeci'nin tepkisi dikkat çekti

Irmak Gölnar

Irmak Gölnar

Tüm Yazıları

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Instagram hesabı üzerinden canlı yayın açarak takipçilerine bazı konularda önemli bilgiler veren ve yanı sıra yönlendirmelerde bulunan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ayrıca yine aynı hesabı üzerinden düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliği ile de dikkat çekti. Şu sıralar kozmetik sektöründe gösterdiği faaliyetler, Beyaz TV’de sunuculuğunu üstlenmiş olduğu ‘Esra Ezmeci ile Yeni Baştan’ programı, köşe yazıları ve daha pek çok girişimi ile öne çıkan Ezmeci, Instagram etkinliği ile bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Popülerliğe kavuştuğu günden bu yana özellikle cinsellik ile ilgili verdiği tavsiyeler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Esra Ezmeci, ‘Günümüzün Haydar Dümen’i’ olarak anılmaya başlandı. Daha önce yapmış olduğu bir açıklamada bu benzetmeden hiç rahatsız olmadığını ifade eden Esra Ezmeci, dün akşam yanıtlamış olduğu bazı sorular ile ‘Yok artık’ dedirtti.

“ÖLDÜRECEĞİM KENDİMİ”

Saçını boyatan kadının isyanı olay yarattı! 'Cinsellikte tanımıyor' dedi, intihara meyletti! Esra Ezmeci'nin tepkisi dikkat çekti - Resim : 1Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin dün akşam Instagram hesabı aracılığı ile düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliği, sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı. Etkinliğe onlarca kişi katılırken bir sosyal medya kullanıcısının sorusu şaşkınlık yarattı. Saçlarını sarıya boyattığını belirten o kadın, bu değişiminin ardından eşinin cinsellik esnasında kendisine ‘Sanki başkası ile sevişiyorum’ dediğini ifade etti. Sosyal medya kullanıcısı bu sıkıntısını Esra Ezmeci ile paylaşarak ‘Öldüreceğim kendimi’ ifadelerini kullandı.

“BEĞENMEMİŞ YA DA TUHAF KARŞILAMIŞ…”

Saçını boyattığı için eşinden cinsellik esnasında beklemediği bir tepki aldığını ve bunun yüzünden de intihar etmeyi düşündüğünü belirten o kadın, Esra Ezmeci’nin dikkatinden kaçmadı. Uzman isim sosyal medya kullanıcısına şu şekilde yanıt verdi: “Bunun için insan hiç canına kıyar mı? Belli ki çok beğenmiş sizi o renkten soğutmaya çalışıyor. Erkekler beğendiği ya da başkaları tarafından da dikkat çekeceğini düşündüğü durumları beğenmemiş ya da tuhaf karşılaşmış gibi yapabilirler.”