ROKETSAN PERSONEL ALIMI 2024: ROKETSAN İş Başvurusu Nasıl Yapılır? ROKETSAN Personel Alımı Başvuru Şartları!

2024 yılında personel alımı yapacağını duyuran ROKETSAN son dakika açıklaması geldi. Çok sayıda adayın gündeminde ilk sıraya giren ROKETSAN işçi alımı başvuru şartları merak edildi. Peki, ROKETSAN personel alımı kadroları hangileri? ROKETSAN iş başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı..

ROKETSAN PERSONEL ALIMI 2024: ROKETSAN İş Başvurusu Nasıl Yapılır? ROKETSAN Personel Alımı Başvuru Şartları!

İş arayan ya da işini değiştirmek isteyenlerin odak noktası olan 2024 iş ilanları güncellendi. Roketsan personel alımı duyurusu geldi. Ulusal roket, füze araştırma ve üretim programlarına önderlik yapma amacıyla 1988 yılından bu yana faaliyet gösteren ROKETSAN kariyer adımları sorgulandı. ROKETSAN iş ilanları takibi yapan vatandaşlar kurumun aradığı şartlara göre başvuru adımlarını takip etti. Peki, ROKETSAN işçi alımı ne zaman? ROKETSAN iş başvurusu nasıl yapılır? İşte ROKETSAN personel alımı detayları..

ROKETSAN PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

ROKETSAN işçi alımı şartlarını taşıyan adaylar için başvuru süreci başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların https://www.kariyer.net/is-ilani/roketsan-roket-san-ve-tic-a-s-itfaiye-gorevlisi-3725856 adresi üzerinden online şekilde iş başvurusu yapması gerekiyor. 5 farklı iş ilanı veren ROKETSAN başvuruları online şekilde yapılacak. ROKETSAN personel alımı kadroları Uçuş Mekaniği Mühendisi, Tedarik Zinciri Mühendisi, Bilgi Güvenliği Yönetimi Mühendisi, Enerji, Güç ve Tahrik Sistemleri Tasarım Mühendisi ve Mekanik Tasarım Mühendisi olarak açıklandı.

ROKETSAN İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

ROKETSAN İŞÇİ ALIMI BAŞVURUŞARTLARI

Uçuş Mekaniği Mühendisi alımı: Üniversitelerin Havacılık ve Uzay, Uçak, Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, Uçuş mekaniği konusunda bilgi sahibi, Modelleme ve simülasyon konularında çalışmaya istekli adayların başvuruları alınacak.

Tedarik Zinciri Mühendisi alımı: Üniversitelerin Endüstri/Makine/Metalurji ve Malzeme/Mekatronik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, MS Office uygulamalarına ileri düzeyde hakim olmak, İngilizce’yi yazılı ve sözlü olarak akıcı bir şekilde kullanabilmek, Yüksek iç motivasyona, iletişim ve karar verme becerilerine sahip olmak, Öğrenmeye, değişime açık ve takım çalışmasına yatkın olmak, Tercihen ERP sistemleri (özellikle Oracle) hakkında bilgi sahibi olmak.

Bilgi Güvenliği Yönetimi Mühendisi alımı: Üniversitelerin Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Fizik, Matematik ve Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümlerinden mezun ve tercihen ilgili alanda yüksek lisans sahibi, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı konusunda bilgi sahibi (ISO 27001 standart bilgisi, iç denetçi ya da baş denetçi sertifikasyonu), Bilgi Sistemleri Güvenliği, Bilgi Teknolojileri Yönetişimi, Risk&Uyum yönetimi alanında bilgi sahibi olmak.

nerji, Güç ve Tahrik Sistemleri Tasarım Mühendisi alımı: Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora), Elektrik motoru sürücü donanım tasarımı, kontrol katı donanım tasarımı, kontrol ve sürücü yazılımı tasarım ve optimizasyonu konularında tecrübe sahibi olmak.

Mekanik Tasarım Mühendisi alımı: Üniversitelerin Makina Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Uçak Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans derecelerinden mezun, tercihen ilgili alanda yüksek lisans yapmış olan, Mekanik ve yapısal tasarım konularında bilgili, Geometrik Boyutlandırma ve Toleranslandırma konusunda bilgili adayların başvuruları alınacak.