Mehmet Akif Yılmaz: Büyükşehir için aday arayışı olacağını düşünmüyorum

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’la ilgili oldukça önemli açıklamalarda bulundu

Mehmet Akif Yılmaz: Büyükşehir için aday arayışı olacağını düşünmüyorum

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Nokta Gazetesini ziyaret etti. Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan, Nokta TV Genel Yayın Yönetmeni Berkan Aslan ve Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mert Gültekin’in konuğu olan Vekil Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili de konuştu. Yılmaz, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için bir adaylık arayışı olacağını düşünmüyorum” dedi.

DÖRT YILIN HESABINI VERDİ

“Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bir değişim beklentiniz var mı? Mevcut milletvekillerinden Büyükşehir adaylığı için istifa edecek biri olur mu” şeklindeki sorumuzu yanıtlandıran Mehmet Akif Yılmaz, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın geçtiğimiz günlerde seçim beyannemesinde ne durumda olduğunu aktardı. 4 yılın hesabını verdi. Görüyoruz ki bu zamana kadar vaat ettiği projeleri hayata geçirmeyi başarmış. Verimli bir dönemi geride bıraktı” dedi.

BİR ADAY ARAYIŞI OLMAZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın halkla teması oldukça iyi bir boyutta. Kendisi ciddi manada sevilen bir belediye başkanı. Tüm bunları değerlendirdiğimiz zaman Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için ben partimizin bir aday arayışı içine gireceğini düşünmüyorum” açıklamasında bulundu.