Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu

Zengin menüsüyle İtalyan ve Akdeniz mutfağını buluşturan Blasus, Başiskele Sahili’nde hizmet vermeye başladı.

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu
Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu

İtalyan ve Akdeniz mutfağını menüsünde birleştiren Blasus, Başiskele Sahil’de vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Gizem Güneş, İsa Acar ve Musa Acar’ın ortaklığında kurulan işletme zengin menüsüyle vatandaşlara geniş bir yelpaze sunuyor.

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu - Resim : 1

ZENGİN MENÜ

Menü içeriğinin zenginliğiyle dikkat çeken Blasus, kahve çeşitlerinden, serpme kahvaltıya, pizza çeşitlerinden makarna ve salatalara kadar her kesime hitap eden bir ürün yelpazesine sahip. Uzun yıllardır pizzacı olduklarını belirten kurucu ortaklardan İsa Acar, İtalyan ve Akdeniz esintileriyle ürünlerini daha da lezzetlendirdiklerine dikkat çekiyor.

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu - Resim : 2

ŞEF DOKUNUŞU

İtalyan ve Akdeniz esintilerinin baskın olduğu Blasus, Şef Ayşegül Özdemir’in dokunuşuyla farklı bir deneyim sunuyor. Yoğun bir hazırlık döneminin ardından hizmete açılan işletmede tamamen profesyonel bir ekip hizmet veriyor.

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu - Resim : 3

İYİ MALZEME İYİ ÜRÜN

Standartların dışında ve kendine has lezzetleriyle öne çıkan Blasus’ta‘iyi malzeme iyi ürün’ anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Şef Ayşegül Özdemir, fark yaratan lezzetlerin tamamen eğitimli ellerden çıktığına vurgu yapıyor.

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu - Resim : 4

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu - Resim : 5

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu - Resim : 6

Blasus: İtalyan ve Akdeniz mutfağı Başiskele’de buluştu - Resim : 7

Kaynak: HABER MERKEZİ
Başiskele Blasus