Antikkapı’ya yeni marka: Hassas Glutensiz geliyor!
Şehrin İçinden programına katılan Antikkapı Genel Müdürü İsmail Yıldırım, fuar alanında ‘Hassas Glutensiz’ adını taşıyan yeni bir restoranı hayata geçireceklerini açıkladı.
Nokta TV ekranlarında yayınlanan Şehrin İçinden programının bu haftaki konuğu Antikkapı A.Ş Genel Müdürü İsmail Yıldırım oldu. Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cansu Kızılkaya’nın sorularını cevaplandıran Yıldırım hem büyüme politikalarına hem de kentte hayata geçirilecek yeni projelere dair önemli açıklamalarda bulundu.

ÇOK YAKINDA...
Millet bahçeleri, dönüşüm alanları ve yeni sosyal yaşam merkezlerinde vatandaşlara hizmet edecek projeler geliştirdiklerini anlatan İsmail Yıldırım, çölyak hastaları ve glüten hassasiyeti yaşayan bireyler için fuar alanında ‘Hassas Glutensiz’ adıyla özel bir markayı çok yakında hayata geçireceklerini duyurdu.
BÜYÜME POLİTİKALARINI ANLATTI
Konu ile ilgili konuşan Genel Müdür İsmail Yıldırım açıklamasında, “Antikkapı’nın büyüme politikası sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın bize verdiği vizyon ile alakalı. Biz hizmet odaklı çalıştığımız için bizim büyüme alanlarımız aslında ticari alanların dışındaki yerler.

“KAZANÇ BÜFESİ DEĞİL, HİZMET BÜFESİ”
Örneğin Seymen Kışlası’nın orada Millet Bahçesi yapıldı, o alanda bir ticari işletmenin var olması ve yaşaması çok kolay değil. Ama oraya giden insanların orada çay kahve içmesi veya su alması gerekiyor. Bizim orada ortaya koyduğumuz bir büfe, aslında bir hizmet büfesi, karlılık büfesi ya da kazanç büfesi değil.
DOĞU KIŞLA’YA DA ANTİKKAPI GELECEK
Bu bağlamda Gebze’de millet bahçesinde bir Taze ya da Antik Köfte’ye ihtiyaç var. Aynı zamanda Dilovası’nda kurulan millet bahçesinde de. Orada bir Mahal çalışmamız var. Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan Doğu Kışla’da bir dönüşüm var. Orada da Antikkapı olarak bize bir görev verilecek.

“ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ”
Büyükşehir Belediyesi’nin fuar alanında yaptığı bir dönüşüm var. Çok kısa zaman içerisinde kentimizin önemli ihtiyaçlarından olan glütensiz ürünlerin satıldığı bir merkez yapacağız. Çölyak hastalarının glüten hassasiyeti var. Geçmişte bu ürünleri bulmak çok zordu.
“PAKETLENMİŞ GIDALAR DA SATACAĞIZ”
Günümüzde bu durum biraz daha kolaylaştı. Ekmek, çubuk bulmak kolaylaştı ama glütensiz undan yapılmış bir pizza bulmak zor. Orada pizza, tost yapacağız. Bu marka restoran olarak hizmet sunacak. Adı da Hassas olacak. Paketlenmiş glütensiz makarna ekmek gibi ürünler de satacağız. Belli bir yaşta olan insanlar nefislerini köreltiyorlar ama çocuklara bu durumu anlatmakta zorlanıyoruz. Çocuklarımıza bu keyfi yaşatmamız gerekiyor. Yeni markamız Hassas ile bu hizmeti sunacağız” ifadelerine yer verdi.

