Icardi’nin eşi Wanda Nara makyajsız pozuyla takipçilerinin beğenisini topladı

Irmak Gölnar

Irmak Gölnar

Tüm Yazıları

Galatasaray’ın sevilen golcüsü Mauro Icardi’nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Instagram’da sürekli sansasyonel paylaşımlar yapan 36 yaşındaki Arjantinli güzel yine takipçilerinin beğenisini toplamayı başardı. Bir süredir dans gösterisine hazırlanan Wanda Nara o anları takipçilerinin beğenisine sundu.

İki sezondur Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara adından söz ettiren paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Özel hayatı ve cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Arjantinli güzel yine çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Wanda Nara’nın Roma’da sergilediği dans performansına ait pozlar sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini topladı.

WANDA NARA’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Icardi’nin eşi Wanda Nara makyajsız pozuyla takipçilerinin beğenisini topladı - Resim : 1

Icardi’nin eşi Wanda Nara makyajsız pozuyla takipçilerinin beğenisini topladı - Resim : 2

Mauro Icardi ile 10 yıldır evli olan Wanda Nara, ikinci kez evlilik teklifi aldığını söylemiş ve görkemli bir düğün hazırladıklarını duyurmuştu. Wanda Nara’nın Instagram hesabından yaptığı son paylaşım sosyal medyada büyük ses getirdi. 5 çocuk annesi Wanda Nara’nın dans performansı ve pozları takipçilerinden tam not aldı.

Partneriyle sahnede “Despacito” şarkısı eşliğinde salsa yapan Wanda Nara hayranlarının beğenisiyle karşılaştı. Milyonlarca kişinin izlediği o anlar, Instagram’da 250 binden fazla beğeni topladı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Wanda Nara düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

SALSA DANSIYLA ÖVGÜ TOPLADI

Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin eşi ve manejeri olan Wanda Nara bir süredir dans yarışması için ülkesi Arjantin’de bulunuyordu. 36 yaşındaki Wanda Nara’nın yaptığı her paylaşım sosyal medyada ses getiriyor.

Sarı kırmızılı taraftarın “yenge” dediği Arjantinli güzel çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Wanda Nara’nın cesur pozları takipçilerinin beğenisini kazandı. Instagram’da 16,8 milyondan fazla takipçisi bulunan Wanda Nara, yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.