Gelinim Mutfakta Trileçe Tarifi: Trileçe Tarifi Trileçe Malzemeleri! 20 Aralık 2023 Çarşamba Kolay Trileçe Yapımı

20 Aralık Çarşamba günü ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışında günün lezzeti Trileçe oldu. Sütlü tatlı severlerin tarif defterinde yer alan Trileçe tarifi geldi. 20 Aralık Çarşamba Gelinim Mutfakta ödevi olan Trileçe tarifi Trileçe malzemeleri geldi. Peki, kolay Trileçe yapımı nasıl? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta Trileçe tarifi..

Gelinim Mutfakta Trileçe Tarifi: Trileçe Tarifi Trileçe Malzemeleri! 20 Aralık 2023 Çarşamba Kolay Trileçe Yapımı

Güney Amerika mutfağına özgü Trileçe tarifi damakları şenlendirmek üzere geldi. Kanal D canlı yayın takibi yapan izleyiciler yeni tarife odaklandı. 20 Aralık Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yıldızı Trileçe oldu. Süt, şeker ve kekten oluşan nefis bir tatlı olan Trileçe severler püf noktaları araştırmaya koyuldu. Evde Trileçe yapmak için basit bir tarif sizler için derlendi. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin yeni bölümün parolasını verdi. Şerbetli tatlıların aksine hafif ve pratik oluşuyla dikkat çeken Gelinim Mutfakta Trileçe tarifi verildi. Ekran başındaki izleyicilerin merak ettiği Trileçe tarifi Trileçe malzemeleri listesi geldi. 20 Aralık 2023 Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta kolay Trileçe yapımı püf noktaları sıralandı. İşte Gelinim Mutfakta Trileçe tarifi..

Gelinim Mutfakta Trileçe Tarifi: Trileçe Tarifi Trileçe Malzemeleri! 20 Aralık 2023 Çarşamba Kolay Trileçe Yapımı - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA TRİLEÇE TARİFİ 20 ARALIK 2023 ÇARŞAMBA

MALZEMELER:

Kek için:

4 adet yumurta

1 su bardağı şeker

1 su bardağı un

1 tatlı kaşığı kabartma tozu

1 paket vanilin

Süt karışımı için:

1 su bardağı süt

1 su bardağı krema

1 su bardağı şeker

Üzeri için:

Yarım su bardağı hindistancevizi

YAPILIŞI:

Fırını 180 dereceye ayarlayın. Yumurta ve şekeri bir kaba alın. Mikserle iyice çırpın. Üzerine un, kabartma tozu ve vanilin ekleyip karıştırın.

Hazırladığınız karışımı yağlanmış bir tepsiye dökün. Önceden ısıtılmış fırında, üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Kürdan testi ile kekin içini kontrol edin.

Kek piştikten sonra fırından çıkarın ve biraz soğumasını bekleyin. Soğuyan kekin üzerine bir çatal yardımıyla delikler açın.

Süt karışımı için süt, krema ve şekeri bir kasede iyice karıştırın. Kekin üzerine bu karışımı dökün.

Kekin her tarafına eşit bir şekilde yayılması için biraz bekleyin. Kek sütü iyice çekene kadar buzdolabında bekletin.

Trileçe iyice soğuduktan sonra üzerine hindistancevizi serpip dilimleyerek servis edin. Deneyen herkese afiyet olsun..

Kaynak: Şermin Temur
Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız