Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arak Dizisi Sema Sultan Kimdir? Bennu Yıldırımlar Kimdir, Kaç Yaşında? Bennu Yıldırımlar Oynadığı Diziler

Show TV perşembe yapımlarından olan Arak dizisinde Bennu Yıldırımlar fırtınası esti. Merakla beklenen yapımda Sema Sultan rolüne bürünen Bennu Yıldırımlar rolü için 20 yıl yaşlandırıldı. Yaprak Dökümü’nde Fikret rolüyle çok sevilen Bennu Yıldırımlar’ın yeni adresi Arak dizisi oldu. Peki, Arak Dizisi Sema Sultan kimdir? Bennu Yıldırımlar kaç yaşında? Bennu Yıldırımlar hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Show TV perşembe yapımlarından

Türk halkının gönlünde taht kuran oyunculardan olan Bennu Yıldırımlar yeni dizisi ile izleyicilerin karşısına çıktı. Kadın dizisi oyuncuları listesinde yer alan Bennu Yıldırımlar yeni adresi Arak dizisi oldu. Televizyon tarihinin en sevilen yapımlarından Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Fikret karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran oyuncunun yaşamı merak edildi. Dört ev hanımının hayatını anlatan Umutsuz Ev Kadınları oyuncuları arasında yer alan Bennu Yıldırımlar’ın Show TV kariyeri başladı. 21 Aralık Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Arak dizisi oyuncuları olan Bennu Yıldırımlar rolü dikkat çekti. Arak dizisi Sema Sultan rolü için 20 yıl yaşlandırılan Bennu Yıldırımlar yeni hali dikkat çekti. Bir gecede kimliksiz ve isimsiz kalan Kara’nın hayatında önemli bir yere sahip olan babaannesi Sema Sultan karakteri incelenmeye başladı. Peki, Arak Dizisi Sema Sultan kimdir? Bennu Yıldırımlar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Bennu Yıldırımlar hayatı ve oynadığı diziler..

ARAK DİZİSİ SEMA SULTAN KİMDİR?

21 Aralık Perşembe akşamı 1. bölümü yayına giren Arak dizisinde Bennu Yıldırımlar fırtınası esti. Arak dizisinde Sema Sultan karakterine hayat veren Bennu Yıldırımlar oldukça merak edildi. Bennu Yıldırımlar yeni dizisi Arak ekran macerasına başladı. İlker Kaleli’nin oynadığı Kara’nın babaannesi olan Sema Sultan çocukları ve torunları için hep en iyisini diledi ama hayattan karşılığını bulamadı. Çok gizemli bir karakter olan Arak dizisi Sema Sultan karakteri için Bennu Yıldırımlar 20 yıl yaşlandırıldı. Arak dizisi Sema Sultan flashbackler ile izleyici karşısına çıkacak. Kara’nın karakterinin şekillenmesinde rol oynayan Sema Sultan, 3 çocuğun babaannesi olarak onların hayatlarına bir şekilde nasıl devam edeceklerini, hayatı nasıl algılayacaklarını geliştirdi.

BENNU YILDIRIMLAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1969 İstanbul doğumlu olan Bennu Yıldırımlar, Girit ve Makedonya göçmeni kökenli bir aileden. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve Eski Yunan Dili ve Edebiyatı bölümlerinde okudu. Sinemaya konservatuvar öğrencisi iken 1987 yılında başlayan deneyimli oyuncu Gençler ve Gülen Ayva Ağlayan Nar dizilerinde rol aldı. Mezun olduktan sonra İngiltere’ye giden Bennu Yıldırımlar, Londra’da bulunan Westminster Yetişkin Eğitim Enstitüsü’nde drama eğitimi gördü. 1995 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusu Bülent Emin Yarar’la evlenen Bennu Yıldırımlar’ın Ada isminde bir kızı var. Süper Baba dizisindeki Elif rolü ile tanınan Bennu Yıldırımlar birbirinden farklı karaktere büründü. Reşat Nuri Güntekin’in romanı Yaprak Dökümü dizisinde Fikret rolüne hayat veren oyuncu hafızalara kazındı. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Nermin, Gönül İşleri dizisinde Servet karakterine büründü. Şimdilerde yeni adresi Arak dizisi oldu.

BENNU YILDIRIMLAR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN