20-26 Kasım burç yorumları

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece ani beklenmedik gündemlerle yön değişimleri yaşayabiliriz. Güne agresif öfkeli enerjimiz ve motivasyonumuz düşük başlayabiliriz. sabah saatleri kaza yaralanma enfeksiyonlar sağlık sorunlarına açık. 13:49, 17:29 saatleri arasında ay boşlukta önemli işlerinizi bu saatlere denk getirmemenizi tavsiye ederim. 17:29 itibariyle ay balık burcuna geçiyor ve yaklaşık bir saat sonra Satürn le kavuşum yapıyor. Duygularımızı bastırabilir, depresif hissedebiliriz. Rahatlamak isterken sorumluluklarımız bizi zorlayabilir. Baskılanmış hissedebiliriz.

Salı günü

Ay balık burcunda seyrine devam ediyor olacak ayın balık burcunda olduğu zamanlar aşırı duygusal empatik hassas olabilir, yardımlaşma duygularımız yoğun olabilir. Salı günü güneş ve Plüton arasındaki uyum kariyerimiz hedeflerimiz konusunda azimli ve kararlı oluşumuzu, güne enerjik ve güçlü bir motivasyonla başlamamızı sağlayabilir. Sabah saatleri anlaşma, sözleşme, eğitim, seyahat, hukuksal konular açısından uyumlu enerjiler var. Günün ilk yarısında güç gerektiren işlerimizi halledebiliriz. Gece saatlerine doğru iletişimsel problemler, teknolojik alanlar, trafikte problemler yaşayabiliriz. Medikal olarak ayaklarda sorunlar, enfeksiyonlar problemler yaşayabiliriz.

Çarşamba

Salıyı Çarşamba'ya bağlayan gece motivasyonumuzu yüksek güçlü enerjik hissedebilir, güzel sürprizlerle karşılaşabiliriz. Yeni fikirlerimizi hayata geçirmek isteyebiliriz. Akşam saatlerine kadar mistik ruhani açıdan huzurlu hissettiğimiz bir gün olabilir. 17:02 saatlerinde güneş yay burcuna geçiyor, iyi ki doğdunuz zodyakın enerjik ve neşeli burçları sevgili yaylar. Akşam saatlerine kadar motivasyonumuz oldukça yüksek enerjik bir gün akşam saatleri aşk, ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, finansal konularda olumsuz sıkıntılı durumlar gelişebilir. 19:44, 20:19 saatleri arasında ay boşlukta 20:19 ay koç burcuna geçiyor.

Perşembe

Ay koç burcunda enerjik sürtüşmek agresif enerjilerde olabiliriz. Güne yorgun depresif hasta başlayabiliriz. Otoritelerle problemler yaşayabilir, işimizi gücümüzü hallederlerken sorunlar ve engellerle karşılaşabiliriz. Resmî dairelerde işlerimiz zorlaşabilir.

Güneşin yay burcu geçişiyle birlikte daha iyimser, neşeli, canlı, meraklı, eğlenceli ve maceraya açık enerjilerde olacağız. Enerjimizin yüksek olduğu bu dönemde ekstrem sporlara ilgi duyabilir, farklı kültür ve inançları merak edebiliriz. Bu sebeple seyahatlerimizin arttığı, merak ettiğimiz konularda kendimizi derinleştirmek adına eğitimler almak istediğimiz bir süreç olacaktır. Güneşin yay burcunda olduğu süre zarfında yurtdışı konuları, hukuksal konular, inançlar, eğitimler, seyahatler gündemlerimiz olabilir. Yay burcu yöneticisi Jüpiter sebebiyle aşırı iyimser olmak ve fanatizmle de alakalıdır. Bu dönemde özellikle bu duygularımızı dengede tutmakta fayda var. Akşam saatleri ruhsal ve fiziksel yaralanmalara açık enerjiler var.günün son saatleri ilişkiler açısından zorlayıcı etkiler barındırıyor.

Cuma

Günün ilk saatleri iletişim, seyahat, anlaşma sözleşme, tanıtım konularında rahat akış var. Akşam saatleri kazalara, tartışmalara manüplasyonlara açık enerjiler var

Ayrıca motivasyonumuzun, mücadelemizin, eylemlerimizin gezegeni Mars 13:14 de Yay burcuna geçiyor. Bu dönem Düşünmeden risk almaya daha eğimli olabiliriz, fanatikçe, abartılı davranışlar sergileyebiliriz.Spora başlamak, sportif faaliyetlere katılmak için en güzel dönemdir– İnançlar ve fikirlerimiz konusunda fanatikleşebilir bu doğrultuda eylemler sergileyebiliriz bu konuda özellikle dikkat edilmesi gereken bir süreç davranışlarımız başımıza hukuksal problemler yaşayabilirsiniz. Eğitim, seyahat, yurtdışı konular, dış ticaret, sosyal medya konularında motivasyonumuzun mücadelemizin arttığı bu süreçte bu alanlarda girişim yapmak isteyebiliriz. Girişimlerimiz konusunda aşırı iyimser davranmadan tedbirli ilerlemek de fayda olacaktır. Dünya genelinde inançlar, ibadet yerleri, camiler, kiliseler, din adamları, savcılar, avukatlar, sporcular, üniversiteler, akademisyenler, turizm, hava yolları, bankalar, sosyal mecralarla ilgili gündemler ve haberler duyabiliriz.

Cumartesi

Ay boğa burcunda güne sorumluluklarımızın bilincinde başlayabiliriz. Yeme içme harcama konularını abartılımız bir gün olabilir. Akşam saatleri kaza yaralanma sakarlıklara açık, eylemlerimizde hareketlerimizde engellenebiliriz. Eylemlerimiz konusunda zorlanabiliriz. Yapmamız gereken işleri yapmak istemeyebiliriz.

Pazar

Pazar günü yeni kararlar yeni düşünceler idealize ettiğimiz konularda gelişmeler söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koçlar

Haftaya ani beklenmedik harcamalar, borçlarla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Bazıları İçin sağlık problemleri, hastane gündemleri söz konusu olabilir. Salı, Çarşamba kariyere bağlı ekstra gelirlerinizde prim, sosyal haklar gibi olumlu gelişmeler söz konusu, bazıları İçin miras, eş gelirinde artışlar olabilir. Güneşin ve Mars’ın Yay burcuna geçişiyle eğitimler, seyahatler, hukuksal konular, pasaport, vize, yurtdışıyla bağlantılı konular, dış ticaret sosyal medya konularında bir ay boyunca gündemleriniz olabilir. Bu konularda mücadele ve motivasyonlarınızın arttığı bir süreç Hafta ortası ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler konusunda problemler yaşayabilir, partnerinizin sağlık problemleriyle ilgilenebilirsiniz, hafta ortası bir seyahatiniz, bir eğitiminizle ilgili engel ve blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu bir seyahat gündeminiz olabilir, eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Bir eğitim ya da sınavınız tamamlanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Hafta başında kariyerinizde ani beklenmedik gelişmeler, sorunlar yaşanabilir. Kariyer bağlantılı bir anlaşma sözleşmeniz sonlanabilir. Yeni bir anlaşma yapabilir, ortaklı bir girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız aile üyeleriyle aşırı özgür davranışları sebebiyle çatışmalar yaşanabilir. Aile üyelerinin sağlık problemleri söz konusu olabilir. Bekar olanlar evlilik kararı alırken, evli olanlar ikinci bir çocuk yapmak isteyebilirler. Güneşin ve Mars’ın yay burcu geçişiyle, miras, nafaka, tazminat, ortaklı ticaret, ek gelir, eş geliri, kredi, borçlar ve ödemeler, ameliyat, operasyon gibi konular bir ay boyunca. Bu konularda mücadeleniz ve motivasyonunuz ve gündemleriniz olabilir. Hafta ortası çalışma ortamında sorunlar, sağlık konularında problemler karşınıza çıkabilir. Bazılarının aile üyelerinden birinin ya da kendilerinin sağlık konularıyla ilgili hastane, ameliyat operasyon gündemleri olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Haftaya bir seyahatiniz bir eğitiminizle ilgili ani beklenmedik gündemlerle başlayabilirsiniz. Bir seyahatinizle ilgili problem çıkabilir ya da ani bir seyahat gündeminiz olabilir Bir dava gündeminiz olabilir ve sonuçlanabilir. Kariyerinizde birtakım çatışmalar ve problemler olabileceği gibi aile üyeleriyle de problemler yaşayabilir, onların sağlık problemleriyle ilgilenebilirsiniz. Kariyeriniz konusunda yeni stratejiler ve hedefler geliştirebilirsiniz. Güneşin ve Mars’ın Yay burcu geçişiyle evlilik, ortaklıklar, ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler, açık düşmanlarınızla ilgili konularda bir ay boyunca gündemleriniz olabilir. Hafta ortası aşk, ilişkiler, spekülatif yatırımlarınız çocuklarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Evlilik, ilişki, ortaklıklarla ilgili bazı sorunlar yaşayabilir sonlandırma kararı alabilirsiniz. Bazıları eşlerinin ortaklarının sağlık problemleriyle ilgilenebilirler.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Haftaya ani beklenmedik ödemeler, unuttuğun bir borç konusuyla başlayabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ilgili olumsuz bir gündeminiz olabilir. Kariyer bağlantılı ekstra gelirleriniz, miras, eş geliri, spekülatif yatırımlarınız, ek gelirlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Hukuksal konular, eğitim, seyahat konularında tamamlanmalarınız olabilir. Aşk, ilişkiler, hobilerin konusunda güçlendiğin bir dönem yeni bir aşka başlayabilir, ilişkini güçlendirebilirsin. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alabilir, ebeveyn olma yolunda karar alabilirsiniz. Hobi olarak yaptığın bir yeteneğinle parlayabilirsin. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Güneş ve Mars’ın yay burcuna geçişiyle birlikte çalışma hayatın sağlığın konusunda motivasyonun yükseliyor. Sağlığına daha fazla önem verebilir, spora diyete başlayabilirsiniz. Çalışma ortamında mücadelenin ve çatışmaların yoğun olduğu bir aylık bir sürece giriyorsunuz. İş değiştirebilir, görevinizi biriminizi iş ortamınızı değiştirebilirsiniz. Bir sağlık probleminizle ilgili tahlil ve teklikler yaptırabilir, tedavi ya da ameliyat olabilirsiniz. Çalışmayanlar yeni bir işe başlayabilirler.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

Haftaya İlişkiler, ortaklıklar konularında ani beklenmedik gündemler, yön değişimleriyle başlayabilirsiniz. Bazıları ilişki ortaklık ve evliliklerini sonlandırma kararı alırken bazıları içinde eski sevgililer eski eşlerle kontaklar olabilir. Gayrimenkul alım satımı taşınma , aile içinde sorumluluklarınızın artması aile üyelerinin sağlık gündemleriyle ilgilenebilirsiniz bazıları aile olma evlenme kararı alabilirler. Hafta ortası bir seyahatinizle ilgili problem aksaklık söz konusu olabilir, hukuksal bir süreciniz tamamlanabilir. Miras, ekstra gelir beklediğiniz bir paranın gelişi söz konusu olabilir. Güneş ve Mars’ın yay burcuna geçişiyle birlikte bekar olanların aşk hayatının canlandığı, çocuk sahibi olmak isteyenlerin motivasyonunun arttığı bir aylık bir süreç olabilir. Çocuklarıyla çatışma ve problemler onların sağlık konularıyla ilgilenenlerde olabilir. Hafta sonuna doğru eski sevgililer, ya da geçmişten biriyle iletişim kontaklarınız olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar

Haftaya çalışma ortamınız, sağlığınız konusunda beklenmedik gelişmelerle başlayabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, iş arkadaşlarınızla problemler yaşayabilir, bir seyahatinizle ilgi sorunlar olabilir. Aracınız, teknolojik cihazlarınızı yenilemek isteyebilir, aracınızın bakımlarını yaptırabilirsiniz. İnteraktif ağlar, sosyal medya eğitim konularında motivasyonunuzun ve mücadelenizin arttığı bir süreç olabilir. Ortaklı bir girişim için kolları sıvayabilirsiniz. Güneş ve Mars’ın yay burcuna geçişiyle bir aylık süreçte ev yuva aile konuları gündeminiz olabilir, taşınabilir, emlak alım satımı yapabilir, şehir ülke değiştirmek isteyebilirsiniz. Hafta ortası bir ödemeniz ya da sağlık konusunda harcamalarınız olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Haftaya aşk ilişkiler çocuklar spekülatif yatırımlar konusunda ani beklenmedik gelişmelerle başlayabilirsiniz maddi konular varlıklarınız konusunda motivasyonunuz ve mücadelenizin arttığı beklediğiniz bir paranın geldiği ya da ailenizden maddi destek gördüğünüz bir süreç olabilir. İlişkileriniz ve ortaklıklarınız konusunda problemler yaşayabilir, bazıları evlilik, ilişki ve ortaklıklarını sonlandırma kararı alabilir. Güneşin Mars’ın yay burcuna geçişiyle yaşam alanınız kardeşleriniz, yakın çevreniz, aracınız, eğitimleriniz, ticari potansiyeliniz konusunda mücadele ve motivasyonunuzun arttığı bir aylık bir süreç olacaktır. Hafta sonu yakın çevreniz kardeşleriniz aracınız teknolojik cihazlarınızla ilgili problemler söz konusu olabilir bazı engellere takılabilirsiniz bir seyahatiniz olabilir yeni bir eğitime başlayabilir, aracınızı teknolojik cihazlarınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Bazıları ortaklı bir girişim yapmak isteyebilir bunun içim harekete geçebilirler.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Haftaya ev yuva aile üyeleriniz konusunda beklenmedik gelişmelerle başlayabilirsiniz sağlık konusunda seyahat ve eğitimler konusunda harcamalarınız olabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda hobilerinizle ilgili güçlü bir motivasyon içinde olabilir, interaktif alanlardan tanıtımını yapabilirsiniz bazıları yetenekleri doğrultusunda girişimler yapmak isteyebilirler. Aşk ilişkiler konusunda geçmişte kaçırdığınız çok üstünde düşmediğiniz ya da olumlu yanıt alamadığınız kişilerle tekrar iletişime geçebilirsiniz güzellik estetik sağlık problemleri kaynaklı gündemleriniz olabilir güneşin ve Mars’ın yay burcuna geçişiyle maddi gelirleriniz varlıklarınızla ilgili motivasyonunuzun ve mücadelenizin arttığı bir aylık bir sürece giriyorsunuz. Spekülatif kazançlar hobileriniz kaynaklı getirilerinizde problemler yaşayabilirsiniz çocuklarla ilgili harcamalarınızın arttığı eğlence hayatına fazla harcama yaptığınız bir hafta olabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar

Haftaya yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatiniz ,ticari faaliyetleriniz aracınız, teknolojik cihazlarınız konusunda ani beklenmedik gündemlerle başlayabilirsiniz iletişimsel sıkıntılar ve problemler yaşayabilirsiniz maddi konular, flörtler konusunda şanslı bir hafta olabilir eski sevgili dönebilir, geçmişten tanıdığınız biriyle flört başlayabilir. Ev,yuva, gayrimenkul alımı konusunda ideallerinizi gerçekleştirebilir, çok beğendiğiniz bir eve sahip olabilirsiniz. Hafta ortası çocuklar, spekülatif yatırımlar aşk konularında canımız sıkılabilir güneş ve Mars’ın yay burcuna geçişiyle birlikte kendiniz sağlığınız yetenekleriniz konusunda mücadele ve motivasyonunuzun arttığı spora diyete başladığınız dış görünüşünüzü değiştirmek istediğiniz bir aylık bir süreç olabilir. Bu süreçte kaza ve yaralanmalara da açıksınız dikkatli olmanızı tavsiye ederim hafta sonu sevdiklerinizle sosyalleşebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili oğlaklar, hafta başında maddi konularda beklenmedik harcamalarınız olabilir. Spekülatif yatırımlarınız konusunda gündemleriniz olabilir. Varlıklarınızla ilgili alım satım yapabilirsiniz. Güneş be Mars’ın yay burcuna geçişiyle birlikte yurtdışı, sağlık konularında bir ay boyunca gündemleriniz olabilir. İçe döndüğünüz ve birtakım konuların hazırlığını yaptığınız bir süreç yada yurtdışında tatilde olacağınız bir süreç olabilir. Arkanızdan dönen birtakım konular ve düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilir, yatarak bir tedavi süreciniz olabilir. Hafta ortası kariyerde otoritelerle kadın figürlerle problemler yaşayabilirsiniz bazıları aile üyelerinin sağlık konularıyla ilgilenebilirler hafta sonuna doğru kardeşleriniz arkadaşlarınızdan bazılarıyla problemler yaşanabilir, ya da onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz hayatınızla ilgili bazı kararlar alıp hazırlık sürecine geçebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Haftaya sağlığınız aile üyeleriniz ev yuva konularında beklenmedik gelişmelerle başlayabilirsiniz. Sakarlıklara ve kazalara açıksınız dikkatli olmanızı tavsiye ederim kariyerinizde parladığınız güçlendiğimiz maddi gelirlerinizin arttığı bir hafta olabilir. Hafta ortası kardeşleriniz trafik eğitim seyahat aracınız konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Güneş ve Mars’ın yay burcuna geçişiyle bir ay boyunca birlikte grup çalışmaları, yeni projeler, dernekler, vakıflar, sosyal çevrenizle ilgili gündemleriniz olabilir. İdealleriniz doğrultusunda motivasyonunuzun artacağı bu süreçte arkadaşlarınızla rekabet ve çatışma içinde olabilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla gruplar içerisinde sosyalleşebilir, seyahat, kısa bir tatil veya aile ziyareti planlayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen balıklar

Haftaya hastane gündemleriyle başlayabilir, bazı haberler duyabilirsin. İnandığın değerler ve düşüncelerinde kendi içinde çatışmalar yaşayabilirsin. Eğitim, hukuksal konular, sosyal medya, dış ticaret konularında yeni hedefler belirleyebilir, bu konularda kendini güçlü hissedebilirsiniz kariyer, maddi konularda şanslı bir hafta sizler için. Hafta ortası ödemeleriniz alacak verecek konuları sağlık konuları gündeminiz olabilir. Miras prim ekstra gelirler kredi kartlarımız konusunda problemler olabilir. Güneş ve Mars’ın bu hafta yay burcuna geçişiyle kariyeriniz toplum önü statünüz konusunda bir ay boyunca gündemleriniz olabilir. Kariyerinizde daha çok görünür olduğunuz bunun içim mücadele ettiğiniz üstlerle problemler yaşadığınız bir süreç olabilir. Aile üyelerinizin sağlık problemleri ameliyat süreçleri olabilir

HAFTANIN ASTROLOJİK YORUMU

20 Kasım 2023

Umut hiçbir vakit seni terk etmez yeter ki sen kendine güven. Sana yardımcı olmak kişileri yanlış anlayabilirsin. Agresif ve kırıcı tepkiler verebilirsiniz.Dikkatin dağınık olabilir.Ani kararlardan kaçınmakta fayda var. İş ortamında otorite figürleriyle anlaşmazlıklar olabilir.İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmaya açık birgün. Duyguların çabuk değişebilir. Sakinliği ve sabrı korumak gereken birgün. Maddi olarak olumlu gelişmeler olsa dahi Duygularını denetim altına alınıp alacağınz kararları etkilemesi konusunda dikkatli olmak gerekir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

21 Kasım 2023

Herkesin ihtiyaçlarını karşılamak için koşuşturabilirsiniz. Hep birşeyler yarım kalıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Başkalarının söylediklerinden etkilenebilirsiniz. İçimde bir boşluk var dolmuyor diyebilirsiniz. Kalp çakrasını şifalandırmak iyi gelebilir. Şüphecilik sadece seni yorar. Kendimi ifade ederken yanlış mı konuşuyorum diyebilirsin. Bu durum sinirlerini yorabilir. Gün gelinde daha çok dinleyici olmak tartışmalardan uzak kalmanızı sağlayabilir. Nötr olmaya gayret göstermelisiniz. Her durumu eleştirici olarak algılamaktan vaz geçmelisiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

22 Kasım 2023

Bugüne kadar hayat deneyimlerim nelerdi? Nerden nereye geldim ve gidiyorum diyebilirsin. Deneyimlerinle önüne çıkan engelleri kolaylıkla çözebilirsin. Karmaşık duran durumların üstesinden gelebilirsin. Yaratıcı fikirlerini uygularken gerçeklikten uzaklaşmadığını fark etmen gerekir. Duygularınla mantığın arasında kalabilirsin. Aklı selim olmaya özen gösterin. Daha cesur olabilirsin. Uyumlu iletişim içinde olabilirsin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

23 Kasım 2023

Sağlığınıza dikkat diyorum. Hem ruhsal hem fiziksel , sorumluluklarınızla ilgili isteksiz ve keyifsiz olabilirsiniz. Aile büyükleri ve çalışma ortamındaki üstlerinizle karşı karşıya gelebilirsiniz. Eleştirel olabilirsiniz. Disiplinle ve kurallarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Çekingen olabilirsiniz. Kendinizi değersiz hissettiğiniz konularla karşılaşabilirsiniz. Sevilmek ve anlaşılmak ihtiyacın perçinlenebilir. Başkalarına verdiğin tavsiyeleri kendin için uygulamaya başlayabilirsiniz. Kalp çakrasına çalışmaya devam edin. Işığınız her daim parlasın. Önce kendinizden başlayarak.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

24.11.2023 GEZEGEN HAREKETLERİ GÜNLÜK ETKİLER

Güne zihnimiz oldukça aktif başlayabiliriz. Günümüz iş anlaşmaları, eğitim ve kardeşlerle ilgili

Olumlu görüşmeler ile geçebilir.

Küs olanlar sabah saatlerini değerlendirin derim.

Akşam saatleri duygusal manipülasyon, depresyon ve duygularımızı sert ifade edebileceğimiz bir enerji var.

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

25.11.2023 GEZEGEN HAREKETLERİ GÜNLÜK ETKİLER

Kendimizi maddi manevi güven ihtiyacı içerisin de hissedeceğiz.

Hukuki konular, yurt dışı, seyahat, eğitim ve dini konular gündemimiz de olabilir.

Sağlık olarak önümüzdeki 2 gün troid, kulak, burun, boğaz hassasiyetleri

Yaşanabilir.

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

26.11.2023 GEZEGEN HAREKETLERİ GÜNLÜK ETKİLER

Kendimizi duygusal karmaşa içerisin de hissedebiliriz.

Biraz ani değişken duygusal hareketler yaşanabilir.

Kadın figürler ile ilgili ani şaşırtıcı gündemler, duyumlar alabilirsiniz.

Akşam saatleri yardımlaşma enerjisi aktif.

Ayrıca şifa çalışmaları için uygun değerlendirebilirsiniz.

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

ŞANŞLI BURÇLAR

KARİYER

BOĞA, İKİZLER, YAY, OĞLAK

AŞK

BAŞAK, TERAZİ, AKREP, BALIK

PARA

KOÇ, YENGEÇ, ASLAN, KOVA

BURÇLAR NE DİYOR ?

KOÇ

“AŞKTAN YANA ŞANSIM YOK” ŞARKISINI BOL BOL DİNLEMEK İSTEYEBİLİRSİN.

BOĞA

ARKANDAN DÖNEN GİZLİ İŞLERE DİKKAT ET SADECE DİNLE, İZLE

İKİZLER

AŞK MEŞK BU ARALAR BOŞ FAZLA KAPTIRMA KENDİNİ

YENGEÇ

BİRAZ AİLE SORUNLARI SENİ YORABİLİR.

ASLAN

BİRİLERİ KIRILACAK BU HAFTA KAÇIŞ YOK.

BAŞAK

BALIM PARA KİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL. FAZLA İSTEME YA DAHA ÇOK GİDER YA HİÇ GELMEZ.

TERAZİ

HER NE YAPACAKSAN ACELE KARAR VERME İYİ DÜŞÜN.

AKREP

MERAK ETME ANKA DEDİĞİN DE HEMEN KÜLLERİNDEN DOĞMUYOR. SABRET MUAZZAM BAŞLANGIÇLAR SENİN.

YAY

ŞU AŞK KONULARINDAN VAZGEÇ DESEMDE İŞE YARAMAYACAK. BAŞKA BİRŞEY İSTE LÜTFEN BİR DENE.

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

20 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu

Umudunuzu yitirmeyin, her yeni güne umutla başlayın. Duygusal gücünüzü artırın.

İyimser olun, ruhunuzu güçlendirecek ortamlarda veya arkadaşlarınızla bir araya gelin.

Ani değişimler karşısında sakinliğinizi koruyun. Hafif gıdalar yiyin. Yaratıcı yönünüzü pozitif alanda kullanın.

Günün Mottosu

“ Yaradanın arzuladığı saf ve temiz ışığım.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

21 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Mutluluk, neşe, canlandırıcı renktir. Odaklanmaya, çalışmaya ve bilgiyi hatırlamaya yardım eder. İletişim ve yeni fikirleri hayatımıza bağlamayı ve açıklamak bakımından etkilidir.

Yaşanmış tecrübeleri , deneyimleri idrak için bir sonraki adıma hazırlık yapmanızı kolaylaştırır.

Günün Mottosu

“ Beklentilerimi sevgiyle bırakıyorum. İlahiden gelene güvenmeyi seçiyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

22 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Doğa sevgisini, aile sevgisini , arkadaş , hayvan ve ev sevgisini artırır.

Günün Mottosu

“ Takdir edilme ve onaylanma ihtiyacımı sevgiyle kabulleniyor ve hayatımdan sevgiyle gönderiyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

23 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Stresi azaltır, sakinlik hissi, rahatlama ve düzen duygusu yaratır . Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Daha yüksek ideallere ilham vermektedir. Geçmişte yaşanmak , bugünü ve yarınları kaçırmanıza sebep olur.

Günün Mottosu

“Sahip olduğum herşeye şükürler olsun.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

24 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi (lacivert)

Sezgilerin konuşmaya başlar. Mantık ve sezgilerinizi doğru alanda kullanmaya özen gösterin. Adil olabilmeyi ve nötr olmanızı kolaylaştırır. Gelecek planları yaparken , karamsarlıktan uzak kalın. Günün keyfini sevdiklerinizle vakit geçirerek, keyif alın.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

25 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Bugün inancınıza göre dua edebilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz. Mor rengi ibadet, dua ve meditasyon sırasında bize yardım eder. Daha derinlikli bilinçaltı düşüncelerimizle bağlantı kurmamıza yardım eder. Bugün içinize dönmek, yalnız kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin. Vesveseden ve melankoliden uzak kalmakta fayda var. Vitaminlerinizi tam alın . Dikkatsizlikten ve dağınıklıktan uzak olmaya çalışın.

Günün Mottosu

“ Kendime ve herkese söylenmekten vazgeçiyorum. Kendimi ve herkesi olduğu gibi kabulleniyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

26 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 8(Bereket günü)

Günün rengi ; pembe ve gold

Verimlilik, başarı ve genişleme günüdür. Finansal konularla ilgilenmek ve hayır işleri yapmak için ideal birgün. Başarıyı , şükürle dengele daha fazla başarı hayatının her alanına gelir. Bolluk ve refah etkileri ile frekansını artır. Bugün bereketinizi çoğaltma etkisinden yararlanın, güzel niyetlerle kumbaranıza bir miktar para biriktirebilirsiniz. Bütçenize uygun miktarda para burada bir sembol, Cüzdanınıza veya kumbaranıza pirit veya sitrin taşı da koyabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa